Personopplysninger

Kundedata

Du (kunden) blir bedt om å avlevere kundeopplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer i forbindelse med en eller flere tjenester på Globaltools.no. Denne registering har som formål å kunne levere tjenesten og produktene til adressanten (kunden) så uproblematisk som mulig.

Globaltools.no vil aldri selge eller på annen måte videregi kundeopplysninger uten kundens uttrykte tillatelse. Kundeopplysningene er med andre ord sikre hos Globaltools.no.
Hvis ikke annet er opplyst, blir opplysningene sendt ukryptert. Dog er alle opplysninger beskyttet av en firewall.
Kredittkortsbetaling blir sendt kryptert direkte til vår betalingsutbyder. Globaltools.no har IKKE adgang til disse Kredittkortopplysninger.
Globaltools.no videregir KUN kundeopplysninger når loven krever det, OG det foreligger en rettskjennelse.
Globaltools.no logger kundens adferd i nettbutikken for å sikre den optimale kundeopplevelse.

Personopplysningspolitikk

Oppbevaring av personopplysninger er underlagt "Lov om behandling av personopplysninger" ("Personopplysningsloven"). Globaltools ApS oppbevarer personopplysninger i 5 (fem) år. Som bruker har du alltid rett til innsikt i disse opplysninger. Du kan også gjøre innsigelser mot oppbevaring av disse personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Globaltools ApS' ansatte har adgang til de registrerte personopplysninger.

Ved tilmelding til Globaltools.no nyhetsbrevet blir e-postadressen registert hos Globaltools ApS. Disse e-post adresser vil adri bli videreformidlet.

Ved innsamling av personopplysninger via Globaltools.no, vil dette alltid skje i henhold til kundens uttrykte samtykke. Dermed er kunden alltid informert om presis hvilke opplysninger som blir innsamlet og hvorfor.

Webstatistikk

GlobalTools.no bruker webstatistikk, blandt annet til å finne de mest populære produkter. Globaltools ApS er ene ansvarlig for innsamlig og håndtering av disse data.

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvorfor bruker GlobalTools.no informasjonskapsler (Cookies)?
Med nytt lovverk og nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva "cookies" eller "informasjonskapsler " er. Her finner du informasjon om hvordan vi bruker cookies på GlobalTools.no.

De aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. For eksempel kan en informasjonskapsel huske om kunden søkte etter verktøy og ikke lamper. Dermed vil kunden i fremtiden få flest visninger og tilbud på verktøy. Ved netthandel forenkler informasjonskapsler ofte salgsprosessen så kunden ikke skal skrive inn sine opplysninger flere ganger. Informasjonskapsler brukes derfor også i forbindelse med annonsering, hvor blandt annet bannerannoncer blir målrettet kundens preferanser.

Informasjonskapsler er anonyme og inneholder ingen personopplysninger. Datafilen er passiv og kan ikke spre virus eller skade computeren eller dens programmere.

"Lov om elektronisk kommunikasjon" krever at Globaltools ApS informerer sine besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte "Cookie-paragrafen" sier følgende:
§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies
Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punkt er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

- utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
- som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel
Ved å bruke Globaltools.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
"Cookies" - eller "informasjonskapsler" - er en standardteknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne, og den gjør at vi kan holde styr på hva du legger i handlekurven din og hvilke varer som presenteres, samt gir Globaltools.no statistikk som Globaltools ApS bruker til å gjøre nettsidene bedre for brukerne. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler (cookies) automatisk, men kunden kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler (cookies) ikke blir akseptert. GlobalTools ApS gjør oppmerksom på at det vil føre til at veldig mange nettsider ikke fungerer optimalt om nettleseren ikke aksepterer informasjonskapsler (cookies).
Som de fleste andre nettsteder innsamler Globaltools ApS informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker, bredbåndsleverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.
Informasjonen Globaltools ApS innsamler brukes til å analysere trender, slik at GlobalTools ApS kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreformidles til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Globaltools ApS. Globaltools ApS lagrer aldri informasjon som kan identifisere kunden personlig.

Fravalg af informasjonskapsler (cookies):

Kunden kan til enhver tid slette alle sine informasjonskapsler (cookies) fra sin datamaskin eller aktivt velge det til eller fra ved hver enkelte hjemmeside. Til- og fravalg af informasjonskapsler (cookies) skal gjøres i innstillingene til datamaskinens nettleser. Derfor kan hjemmesideutbyderen ikke kontrollere eller endre det.

 


Les mer om informasjonskapsler (cookies) i:Læs mere om cookies i:

• Internet Explorer
• Google Chrome
• Firefox
• Safari
• Opera