Menu

Meisler

Her finner du et utvalg av meisler som tilbehør til elektroverktøy.

For profesjonelt bruk, kan du få en hendig meisel hammer av pistolen modell. Med mejselfatning for både runde og sekskantede meisler. Det er lett å betjene med det ergonomiske trinnløs avtrekker bygget inn i håndtaket. Håndtaket har slagreduksjon - mindre vibrasjoner som isolerer mot kald luft. 360 ° sving slangetilkobling og luftuttak gjennom håndtaket. Designet for bil-og mekaniske verksteder og utviklet for profesjonell bruk.

En bore hammer kan brukes til nitning, meisling, plate skjæring, etc. Under meisel hammer sitter en reguleringsventil for innstilling av ønsket slagantal. Værktøj av denne type kan arbeide i stor omfang,n år det gjelder lufttrykk.

Anbefalt lufttrykk bør ikke overstige 6 bar under arbeidet. For høyt lufttrykk og uren luft kan føre til slitasje og forverre verktøy kvalitet, som igjen kan føre til kortere levetid. For lavt lufttrykk forverrer verktøyets effekt. Fuktighet i luft ledningen kan skade verktøyet. Lufttank må være tørt, og luftfilteret bør rengjøres regelmessig.

Hvis du må bruke meisel i en vegg, bør du kontrollere med en veggdetektor om det er skjulte ledninger, rør eller lignende, i de emner du må hammer i, for å unngå å treffe dem.

SDS Bor- og meiselsett med 12 deler Einhell

SDS Bor- og meiselsett med 12 deler Einhell

428 NOK Ekskl. mva: 342 NOK

SDS-max meisel sett 3 stk Einhell

SDS-max meisel sett 3 stk Einhell

242 NOK Ekskl. mva: 193 NOK

Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)