Verkstedet kun for ekte menn

Artikkel søkninger

 

Pakkeløsninger på maskiner til verkstedet

Det er ikke alltid så lett å finne ut hvilke maskiner du trenger til verkstedet - om det er et hjørne i garasjen, eller større enn det. Derfor har vi laget noen pakkeløsninger for å gjøre det lettere for deg. VI har satt sammen 4 pakker med noen av våres mes populære maskiner.

Husk at om disse pakkene ikke helt er det du er ute etter, så vil vi gjerne hjelpe deg med å sette sammen en løsning som er skreddersydd dine maskin-behov. Kontakt kundeservice info@globaltools.no eller telefon 69 67 69 79

Guide: Slik setter du opp verkstedet

Skal du sette opp ditt egent verksted har vi noen tips her:

Enten det er i kjelleren eller garasjen, hobbyrommet eller på jobben, er det en rekke faktorer som bør vurderes når du setter opp verkstedet. Vi nevner en rekke nyttige aspekter her.

Når du kjøper en metallbåndsag, er det en rekke viktige vurderinger man bør gjøre. Her i artikkelen kommer vi til de viktigste faktorene som bestemmer nøyaktig hvilket metallbåndsag som passer dine behov.

Guide: Slik velger du korrekt metallbåndsag

Mareld Pro Lighting – The Lighting Tool!

Si velkommen til Mareld Pro Lighting - den nyeste utvikling innenfor belysning på jobben. Her finner du en oversikt over de forskjellige belysningsløsningene som kan  hjelpe deg til å velge riktig lys til jobben, som resulterer i både et bedre arbeid og et bedre arbeidsmiljø.

Slik får du riktig lys til jobben

Det er lett å dele handlekurven din hos Globaltools.no. Det er et godt verktøy om du skal dele gaveønsker eller om du skal sende en bestillingsliste til de på jobben som bestiller varer.