Om oss

Vi er spesialister på verktøy

På Globaltools.no skal det være lett å handle online.
Globaltools.no er en internettforretning, som har et stort utvalg at kvalitetsverktøy til konkurransemessige priser.


Global Tools som mål å tilby produkter og tjenester til kresne kjøpere som fokuserer på gode produkter hvor funksjonalitet og kvalitet verdi høyt, men kjøpsprosessen bør være enkel og rask.

For å finne riktig produktsammensetning samarbeider Globaltools ApS med diverse produsenter og produktlinjer i inn- og utland. Dette sikrer høy kvalitet samt et spennende utvalg. Derfor vil du på Globaltools.no finne produkter som du vanligvis ikke finner i butikkene og andre steder på internett.

Globaltools ApS har produktlager i Støvring, Danmark. Produktene sendes også fra eksterne varehus i utlandet, noe som kan føre til noe lengre leveringstid – se leveringstiden for de enkelte produkter under produktets beskrivelse.

Globaltools.no formål er å gi deg – som kunde, privat eller bedrift – et sted hvor du kan finne alt innen profesjonelt verktøy, tekniske artikler og utstyr. Det er ikke en lavprisbutikk, men prisene vil i de fleste tilfeller være under det nivå som du som forbruker kan finne i lokale DIY / trelast eller spesialforretning for tilsvarende kvalitetsprodukter.

Det skal være enkelt å handle online på Globaltools.no. Vi har et stort utvalg, med gode produkter til lave priser. 

Globaltools.no gir deg den beste og mest effektive handel, basert på dine ønsker og krav.

Vi er glade når du er fornøyd, og gjøre forretninger da.

Globaltools.no kan lever andre produkter utover de du kan finne her i internettbutikken.
Vennligst ring oss/send oss en e-post, og vi vil komme tilbake med et tilbud så hurtig som mulig.

Postadresse:
Global tools ApS
C/O KGH Accountancy & VAT Services
Isebakkeveien 25
1788 Halden
Norge

Telefontider:
Man-Tor: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.30
Lør-Søn: Stengt.
e-post blir kontinuerlig besvart

Globaltools ApS
Østre Allé 6
DK- 9530 Støvring
Tlf.: 23 96 33 39
E-post: info@globaltools.no

Organisasjonsnummer: 915 140 149
KONTO: 8601 5509246
IBAN: NO60 8601 5509 246
SWIFT: DABANO22

Dette er oss

 

Birgitte Meidell Roald
Salg og kundeservice

Født og oppvokst i Norge, Ålesund. Bosatt i Danmark siden 2011. Har også bodd i et par år i nord-Sverige, Sundsvall. En kaffedrikker med sans for den sterke kaffe, noe som er nødvendig som småbarnsmor til tre. Superstrikker og fotograf, som alltid har med sitt kamera. Går ingen steder uten en god ullgenser. Birgitte er den glade sunnmøring, som alltid har et smil på lur, og som gjør alt for at våre kunder skal få den beste service. 

 

Heidi Nymann
Salg og kundeservice

Født og oppvokst i Oslo, Norge. Bosatt i Danmark siden 2006 etter noen år i Edinburgh, Storbritannia. Heidi har vokst opp i en familie som er liker å pusse opp, reparere biler og bruke hendene sine. Selv drømmer hun om eget verksted til gjør-det-selv prosjekter og å farge garn i når ungene er store nok.

Heidi har alltid jobbet med marketing og kunder og er klar for å skape gode opplevelser for våre kunder på GlobalTools.

 

Sandra Dahlin
Salg og kundeservice Sverige

Født i nord Sverige med bakgrunn fra Värmland. Synger i kor og samler på lommerlærker. Sandra baker de mest fantastiske kaker og med hennes gode humør tar hun alltid god om våre kunder og kollegaer. Hos Sandra får du alltid et godt svar på telefonen.

 

Stefan Berg
Mester

Utdannet med spesiale i verktøy, som gjør at mester aldri går på kompromiss med kvalitet i egen verktøykasse og hos GlobalTools. Fritid finnes ikke, for som innehaver og mester, er hjemmesiden også en hobby. Fotballfan og ekstra god til 3. halvleg. Mester hadde også grå hår innen han måtte konen og fikk 3 barn.

 

Kjeld Berthelsen
Salg og kundeservice Danmark

GlobalTools "riktg" mann som helst ikke spiser grønnsaker, men drikker gjerne en god øl, har humor og firmaets «kjøpemann» som du alltid kan få en god snakk med. Er firmaets «grå gull» med mange års erfaring med å gjøre kundene glade og tilpass. Privat går fritiden med å istandsette sommerhuset i Thy, Nordjylland

Rasmus-salg-og-kundeservice-dk  

Rasmus Wolf
Salg og kundeservice Danmark

Rasmus er en handler i Globaltools, og i motsetning til vår Kjeld spiser Rasmus mange grønnsaker og jobber ut på treningssenteret flere ganger i uken. Han er en utdannet bilmekaniker, noe som betyr at han har teknisk innsikt og forståelse for mange av produktene vi håndterer..

 

Jakob Nielsen
Lager

En ekte lokal mann født og oppvokst i Ellidshøj og bor i Støvring, like ved Globaltools hovekontor. Er utdannet cand.merc. i IBE og derfor bruke mye tid på å lese alle slags bøker. I tillegg til hans store glede for bøker, har han også en stor lidenskap for fotball. Han er en mesterbaker på Globaltools (under tvang) - ingen kan bake som han. Til tross for hans røde hår er Jakob en rolig og rolig fyr, som alltid er hjelpsom.

   

 

 

Sebastian Snittgaard Poulsen
Teknisk salgsrådgiver

Dilla på verktøy og maskiner - og utdannet som verktøysmaker og 6 års erfaring fra verktøysbransjen er han vår nye ekspert teknikker. Utover verktøy har han dilla på film og kino, frivillig og filmoperatør i den lokale kino på sin fritid. Og alltid klar til en snakk om gamle filmruller.