Menu

Arbeidsklær til alt slags arbeid

Arbeidsklær på nettet:

Her finner du klær og plagg til bruk på jobben slik at arbeidsdagen din blir enklere, mere komfortabel og mer funksjonell. Her kan du finne et stort utvalg av funksjonelle, holdbare og komfortable arbeidsklær til alle bransjer.

Igjennom våre leverandører L.brador, Blåkläder og Kansas / Fristads har vi et stort utvalg. Vi fører håndverksbukser til menn og kvinner, arbeidssjorter, selebukser, jakker, kjeledresser, vinterklær, luer, shorts, forskjellige typer undertøy, arbeidsklær til barn, beskyttelsesklær, varselsklær og mye mer. Vi har blant annet de populære håndverkerbuksene med stretch (så kan du si farvel til rørleggersprekk og glippen mellom buksen og trøyen bak) og den smarte heldressen i merinoull fra L.Brador. .

718UP Undertøysoverall  50% merinoull L.Brador

718UP Undertøysoverall 50% merinoull L.Brador

1.284 NOK 855 NOK Ekskl. mva: 684 NOK

Collegegenser L.Brador 637PB

Collegegenser L.Brador 637PB

318 NOK 247 NOK Ekskl. mva: 198 NOK

Fleece jakke m. tommelgreb

Fleece jakke m. tommelgreb

1.028 NOK Ekskl. mva: 823 NOK

Fleksibel softshelljakke

Fleksibel softshelljakke

1.200 NOK Ekskl. mva: 960 NOK

Jakke Softshell L.Brador 537P

Jakke Softshell L.Brador 537P

908 NOK 784 NOK Ekskl. mva: 627 NOK

L.Brador 6014B T-shirt - dame

L.Brador 6014B T-shirt - dame

159 NOK Ekskl. mva: 127 NOK

L.Brador 6015B T-shirt - dame

L.Brador 6015B T-shirt - dame

177 NOK Ekskl. mva: 142 NOK

L.Brador Belte 5003P

L.Brador Belte 5003P

159 NOK Ekskl. mva: 127 NOK

Motorsavsbukser L.Brador 370P Sort/Orange

Motorsavsbukser L.Brador 370P Sort/Orange

4.716 NOK 3.572 NOK Ekskl. mva: 2.858 NOK

Motorsavsjakke L.Brador 380P Sort/Orange

Motorsavsjakke L.Brador 380P Sort/Orange

4.287 NOK 3.429 NOK Ekskl. mva: 2.743 NOK

Poloshirt L.Brador 651B

Poloshirt L.Brador 651B

285 NOK Ekskl. mva: 228 NOK

Poloskjorte L.Brador 629B Stribet

Poloskjorte L.Brador 629B Stribet

479 NOK 426 NOK Ekskl. mva: 341 NOK

Praktisk softshelljakke

Praktisk softshelljakke

1.071 NOK Ekskl. mva: 857 NOK

Rygbeskyttelse ryg støtte

Rygbeskyttelse ryg støtte

956 NOK 641 NOK Ekskl. mva: 513 NOK

FÅ RABATTER
Guide 525 PU hanske

Guide 525 PU hanske

21 NOK 16 NOK Ekskl. mva: 13 NOK

Arbejdshandske Guide 43 montage

Arbejdshandske Guide 43 montage

77 NOK 70 NOK Ekskl. mva: 56 NOK

Viser 1 til 16 av 16 (1 sider)

Vi har et stort utvalg av arbeidsklær på nettet.

Vi har noen alternativer for produkter som ikke er sett så ofte. Så hvis du ønsker smart arbeidstøy, med gode funksjoner og funksjoner som gjør den andre sjalu, våre merkevarer spesielt utvalgt for å imponere. Vi selger L.Brador arbeidstøy, og er fokusert partner for dem, noe som betyr at vi er spesielt opptatt av å tilby våre kunder den rette blandingen av smart og funksjonelt arbeidstøy fra L.Brador til en god pris. Vi har også et enormt utvalg fra Blåkläder som er svenske klær. Vi selger også Kansas Fristads som også er en gammel og kjent skandinavisk merkevare.

Tilpasset løsning for din bedrift

Vi legger stor vekt på å tilby attraktive og intelligente løsninger til våre kunder. Vi har derfor hele spekteret fra det innerste laget av svette-transportende plagg til det mellomliggende lag som er oppvarming og til det ytre beskyttende laget som holder vinden og været bort fra kroppen. På samme tid som et stort tilbehørsprogram, kan vi dekke klær for alle arbeidsforhold. Merk at vi også har et stort utvalg av verneustyr, som hansker, vernesko, vernebriller og hørselsvern.

Vi forhandler alle kjente merkene

Vi har et bredt spekter av arbeidsklær online. Vi har noen alternativer for produkter som ikke blir sett så ofte. Deretter vil du ha smart arbeidsklær, med flotte funksjoner og funksjoner som gjør den andre misunnelig, våre merker er spesielt valgt for å imponere. Vi selger L.brador arbeidsklær og er fokuspartner for dem, noe som betyr at vi er spesielt fokusert på å tilby våre kunder den rette blandingen av smart og funksjonelt arbeidsklær fra L.brador til en god pris. Merk at vi har tilgang til et større utvalg enn det som er på hjemmesiden, så ta kontakt om det er noe spesielt du leter etter (for eksempel andre farger/ funksjon). Vi har også et stort utvalg av Blåkläder som er svensk designet klær. Vi selger også Kansas Fristads, som også er et gammelt og kjent skandinavisk merke. Hvis du vil ha en bedriftsavtale med kjøp av arbeidstøy, kan du kontakte vår kundeservice Har du spesielle ønsker for arbeidsklær, har vi også arbeidstøyet vi selger på nettet. Vi har derfor muligheten til å lage en komplett løsning. Det krever bare at vi skal kjenne dine ønsker og krav. Deretter setter vi sammen en passende løsning for deg. Vi har begge arbeidsklær for kvinner og menn. Det kan være forskjellig passform. Vi har også modeller med ekstra benlengde. Kontakt oss hvis du vil ha råd om mulighetene som kan være tilgjengelige. Ta også kontakt om det er noe fra våres leverandører du ikke kan finne på hjemmesiden. Dette inkluderer forklær, skjørt/kilt, støttebeskyttelse, verktøybelter, og mye mer.

Arbeidsklær av høy kvalitet til riktig pris Vi selger kun klær av høyeste kvalitet. Derfor kan du trygt kjøpe de anerkjente merkevarene vi har til salgs online. Vi vil helst selge klær som kan brukes og som har mange funksjoner som gjør at det føltes og fikk verdi ved å bruke klærne høyere.