Menu

Gjenoppbygge kremer

Deb Stoko vil skape verdens ledende profesjonelle hudpleieområde for arbeidsplassen, kombinere innovasjon, vitenskap og over 80 års kompetanse i bekjempelse av arbeidsrelaterte hudsykdommer. De har skapt den største og mest omfattende hudpleie-serien som oppfyller alle hudpleiebehov med produkter som er godt mottatt på arbeidsplassen.
Med det nye produktspekteret blir bedre helse og sikkerhet, redusert miljøpåvirkning og merkbare økonomiske gevinster oppnådd.
Krem for å gjenopprette huden etter arbeidet, bidrar til å holde huden myk og glatt og sørge for at huden ikke tørker ut. Det er et svært viktig element i hudpleie å bruke restorative kremer. Det gir omsorg og gir beskyttelse mot et bredt spekter av risiko og sikrer god håndhygiene. Det er produkter for normal hud, tørr / irritert hud og veldig tørr / irritert hud. Serien for kremer for restaurering av huden kalles Stokolan.
Produktene har blitt tildelt ECARF (European Center Allergy Research Foundation) kvalitetsstempel for allergifremkallende produkter som er egnet for allergikere og hudutslett.

Gratis dispenser
Deb Oxybac antimikrobiell skumsåpe 1 l patron
Gratis dispenser
Deb Oxybac Extra antimikrobiell skumsåpe 1 l patron
Viser 1 til 2 av 2 (1 sider)