Menu

Forstørrelsesglass

Globaltools har et godt utvalg av kvalitets luper, håndluper, lamper med forstørrelsesglass, måleluper og panneluper, arbeidslamper med forstørrelsesglass og inspeksjonsspeil. Vi jobber hele tiden med å ha en godt utvalg av kvalitetsvarer. Er det noe spesifikt du leter etter som du ikke kan finne her, ta kontakt med oss via email info@globaltools.no eller ring på 69 67 69 79.

Stort uvalg av forstørrelsesglass til presisjonskrevende oppgaver

Håndlup eller forstørrelsesglass fra de klassike håndholdte ‘detektiv’ forstørrelsesglassene, sammenleggbar forstørrelsesglass i metallhylster, verkstedlupe, målelup med LED lys. Merk at vekstedslupene kan leveres med måleskala, innebygd lys o.l. Vi har også luper med lys du kan ha på hode. Ideel for den som jobber med detaljer, elektronikk, modelbygging, håndverk og andre prosjekter som krever nøyaktig syn. 

 Teleskopsett Diesella 2 speil + en magnet

Teleskopsett Diesella 2 speil + en magnet

250 NOK Ekskl. mva: 200 NOK

3x Førstørrelsesglass Teng Tools

3x Førstørrelsesglass Teng Tools

738 NOK Ekskl. mva: 590 NOK

Forstørrelsesglas 10X Diesella håndholdt

Forstørrelsesglas 10X Diesella håndholdt

354 NOK Ekskl. mva: 283 NOK

HAJ Cut Endefræser i sæt 2 skærs

HAJ Cut Endefræser i sæt 2 skærs

1.392 NOK Ekskl. mva: 1.114 NOK

HAJ Cut Hårdmetal alufresere i sæt

HAJ Cut Hårdmetal alufresere i sæt

3.564 NOK Ekskl. mva: 2.851 NOK

HAJ Tech Spændetænger 2 - 16 mm

HAJ Tech Spændetænger 2 - 16 mm

2.424 NOK Ekskl. mva: 1.939 NOK

HAJ Tech Spændetænger 3 - 20 mm

HAJ Tech Spændetænger 3 - 20 mm

3.094 NOK Ekskl. mva: 2.475 NOK

Håndlup Diesella med 2,5X forstørrelse

Håndlup Diesella med 2,5X forstørrelse

354 NOK Ekskl. mva: 283 NOK

Inspeksjonssett Teng Tools TTTM03

Inspeksjonssett Teng Tools TTTM03

720 NOK Ekskl. mva: 576 NOK

LED MASKINLYS IP30 FLEX ARM 5W DC 24V 4000K

LED MASKINLYS IP30 FLEX ARM 5W DC 24V 4000K

865 NOK 688 NOK Ekskl. mva: 551 NOK

Viser 1 til 20 av 47 (3 sider)

Arbeidslamper med forstørrelsesglass

Velg feks en arbeidslampe med forstørrelsesglass til presisjonskrevende oppgaver ved arbeidsbenken. En lampe med forstørrelsesglass som gir et bedre bilde av det du jobber med. Veldig godt egnet for treskjæring, lodding og modellbygging, dreiing og ellers annet detaljarbeider. 

Ja også er det smart når man skal lese boka i god stolen i mørketiden, da mange gode bøker jo har liten skrift. 

Finn profesjonelle inspeksjonsspeil på teleskopstang hos Globaltools her

Her på siden finner du et bredt uttvalg av inspeksjonsspeil som gir god sikt i skjulte områder. Formen på speilene varierer, slik at du kan velge nøyaktig speilet som passer dine arbeidsoppgaver. Speilene er utstyrt med en teleskopisk aksel for økt arbeidslengde. Dete r også mulig å velge speil med LED lys. 

Et Inspeksjonsspeil benyttes til visuell kontroll der det kan være vanskelig i komme til. Det er perfekt for inspeksjon av trange steder i garasjen eller hjemmet. På byggeplassen er det nå enkelt å se bak og inni vegger, inne i maskinrom med et inspeksjonsspeil.

Inspeksjoner gjør det lettere å oppdage gjenstander eller potensielle skader på kjøretøyets undersider da veisalt og søle kan gjøret at understellet på bilen din ruster fortere enn du tror. Med inspeksjonsspeilet kan du se under bilen og oppdage rust.

Verktøyet kan oppdage lekkasje av motor, se vanntanken lekke, se på den indre strukturen i frontlyktene og se oljen på fordamperoverflaten.

Globaltools har et stort utvalg av varer innenfor måling i tillegg til andre verktøy og maskiner. 

I tillegg tilforstørrelsesglass, kan du bestille produkter fra vårt utvalg av varer innenfor måling, testing og sikkerhetsutstyr. VI har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som elektroniske måleinstrumenter, hardhetstester, inspeksjonskamera, vinkelmålere, gradskiver og faste vinkler, inspeksjonsspeil, lufthastighetsmåler, lux meter, lyd- og støymåler, mikroskop, multimeter, skyvelære, mikrometer og hulltolkere, tykkelsesmåler, termometer, pyrometer, fuktmeter, mikrometermålere, omdreiningsteller o.l. 

Hvis det er noe innenfor måling og testing du ikke kan finne på hjemmesiden, ta kontakt med kundeservice på email eller telefon så hjelper vi deg på vei. 

Hvis du trenger informasjon eller hjelp med produktene dine, er vi klare til å hjelpe deg eller finne frem den nødvendige informasjon i samarbeide med våre leverandører. 

Levering av varer fra Globaltools.no

Globaltools har over 40 000 produkter, derfor har vi ikke alle varene på lager. Noen av varene er på mellomlager i Danmark eller hos en av våre underleveradører i Europa. Alle produkter som blir solgt på hjemmesiden kan brukes i Norge, men merk at noen av de store maskiner bruker 400 V. 

Globaltools sender varer to ganger i uken, tirsdager og fredager. Vi sender med Bring og derfor vil små pakker til private bli levert til post i butikk. Varer til bedruifter og over 35 kg blir selvsagt levert direkte til døren. 

Skal man betale toll når du handler hos Globaltools.no?

Globaltools.no er en norsk nettbutikk og når du handler hos oss skal du ikke betale noe ekstra ut over det du ser i kassen. Frakten blir regnet inn på samme innen du trykker bestill knappen. Det vil ikke komme ekstra regninger på toppen etter du har bestilt varene.