Menu

Digital skyvelære eller analog skyvelære

Analoge skyvelærer

Se GlobalTools.no’s store utvalg av kvalitetsskyvelærer. På denne side finner du et stort utvalg av standard og spesialutgaver av skyvelærer. Finner du ikke hva du ser etter, så kontakt vår kundeservice.

Digitale skyvelærer

Se GlobalTools.no’s store utvalg av digitale skyvelærer. For eksempel har vi en billig digital skyvelære fra Diesella og en vanntett digitalt skyvelære for fuktige miljøer. Skulle du mot formodning ikke finne den modell det du søker, så kontakt vår kundeservice.

Skyvelærer for alle behov

GlobalTools.no har forskjellige typer skyvelærer. Ja, GlobalTools.no har sannsynligvis Norges største utvalg av skyvelærer. Dette betyr også at GlobalTools.no fører skyvelærer i alle prisklasser og kvaliteter. Også spesialversjoner som ekstra lange skyvelærer. Eller skyvelærer av alternative materialer.

GlobalTools.no forhandler også digitale skyvelærer som ikke er lavet av metall. Dermed kan du for eksempel måle magnetiske fag, uten at skyvelæren vil påvirke måleresultatet.

  Dybdemål  Limit  - 200MM

Dybdemål Limit - 200MM

900 NOK Ekskl. mva: 720 NOK

  Dybdemål elektronisk Limit  - 200MM

Dybdemål elektronisk Limit - 200MM

1.794 NOK Ekskl. mva: 1.435 NOK

  Lommeskyvelære 4-funksjon Limit

Lommeskyvelære 4-funksjon Limit

414 NOK Ekskl. mva: 331 NOK

Viser 1 til 20 av 264 (14 sider)

Anvendelse av en skyvelære

Med en skyvelære kan du måle korte avstander med den fineste nøyaktighet. Skyvelærer finnes i analoge og digitale versjoner. For begge versjoner gjelder at de kan måle indre og ytre avstander, dybder og dimensjoner. Kjevene på skyvelæren bestemmer måleavstanden. Hvoretter avstanden / dimensjonen kan avleses presist. Dermed er skyvelæren et uunnværlig verktøy for verktøymakere, andre produsenter, testere og alle som skal foreta en nøyaktig avmåling. De fleste skyvelærer hos GlobalTools.no har også noniusskalaen for enda mer nøyaktig avlesning.

Skulle du ha spørsmål angående skyvelæren, og bruk av denne, anbefaler vi vår artikkel på GlobalTools.no’s blogg. Samtidig er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, som står til disposisjon for å løse alle utfordringer.