Menu

Sett med piper - Pipenøkkelsett i mange størrelser

Globaltools har et stort utvalg av forskjellige pipenøkkelsett, fra de små til store flotte sett i lett å bruke kasser. Vi selger forskjellige størrelser av pipenøkkel sett. De mest solgte størrelsene er 1/4 ", 3/8" og 1/2 ". Vi har imidlertid også større sett som 3/4" og 1 ". Størrelsen indikerer kvadratet på skallen og hullet i pipene.

Vi kan sette sammen sett av Tengtools med forskjellige typer topper, utvidelser og tilbehør. Løsningen kan derfor være svært allsidig og brukes til praktisk talt ethvert behov.

GlobalTools.no selger pipenøkkelsett fra TengTools, men har også pipenøkkelsett fra GEDORE, Hero, Wera, Facom, Expert, KS Tools og andre. Alle kvalitetsmerker.

Pipenøkkel sett i forskjellige kombinasjoner. Hvis det mangler en spesiell pipenøkkel, kontakt kundeservice dersom den ikke er online. Billige pipenøkkel-sett i god kvalitet for håndverkere, industri og privatkunder som ønsker kvalitet.

Leter du etter et spesielt nøkkelsett, så kontakt vårt kundesenter, så finner vi en løsning.

Topnøglesæt 1/2" 22 dele

Topnøglesæt 1/2" 22 dele

504 NOK Ekskl. mva: 403 NOK

Topnøglesæt 1/4" 16 dele

Topnøglesæt 1/4" 16 dele

130 NOK Ekskl. mva: 104 NOK

Topnøglesæt 3/8" 39 dele

Topnøglesæt 3/8" 39 dele

195 NOK Ekskl. mva: 156 NOK

Bitssæt 40 dele - med skraldenøgle

Bitssæt 40 dele - med skraldenøgle

293 NOK Ekskl. mva: 235 NOK

Ferax BTS-651 Tigersag

Ferax BTS-651 Tigersag

999 NOK Ekskl. mva: 799 NOK

M1234 1/2" Tengtools Topnøglesæt

M1234 1/2" Tengtools Topnøglesæt

2.513 NOK Ekskl. mva: 2.010 NOK

M3812N1 3/8" Teng tools Topnøglesæt

M3812N1 3/8" Teng tools Topnøglesæt

545 NOK Ekskl. mva: 436 NOK

Pipenøkkelsett 1/2" firkantfeste. Teng Tools T1221

Pipenøkkelsett 1/2" firkantfeste. Teng Tools T1221

1.400 NOK Ekskl. mva: 1.120 NOK

Viser 1 til 20 av 84 (5 sider)

Pipenøkkelsett i tommer

Har du spesielle krav til et pipenøkkelsett så vil GlobalTools.no alltid finne dette til deg. Du finner alle våre pipenøkkelsett under kategorien” Pipenøkkelsett” på våre nettsider. GlobalTools.no selger også løse pipenøkler, skrallehåndtak, pipesett, adaptere og bits.

GlobalTools.no er stedet for netthandel av verktøy online.

GlobalTools.no har alle typer pipenøkkelsett. Enten et komplett pipenøkkelsett med forskjellige størrelser, eller et sett med bare skraller eller et sett med bare pipenøkler, så tilbyr GlobalTools.no den beste handel. GlobalTools.no har alle typer piper, pipenøkler, forlengere, og adaptere. Velg f.eks. en av de flotte sett fra Tengtools med oppbevaringssystem som en del av verkstøysvognen på verkstedet.

Det vanligste pipenøkkelsett er 3/8" og 1/2". GlobalTools.no har også 1/4", 3/4" og 1" sett, eller spesialsett med ulike størrelser etter behov. GlobalTools.no har et stort utvalg av løse skiver og piper, men som regel lønner det seg å kjøpe et nytt pipenøkkelsett hvor det kun er nye deler, og prisen per del dermed lavere.

 

Hva er en pipenøkkel?

En pipenøkkel er et skruverktøy med et sylinderformet hode inni som er nøye tilpasset profilen til mutteren. Pipenøkler kan ha et fast eller løst utskiftbart hode ofte med langt skaft og skralle.

Når man sier skralle mener man et verktøy som griper bare i den ene bevegelsesretningen. Denne mekaniske er ofte innebygd i skaftet. Med en skralle blir verktøyet lettere å bruke.

Når skal du velge en pipenøkkel:

En pipenøkkel med skralle er uunværedig – ja selv om du sikkert kunne bare bruke en skiftenøkkel så skal det rimelig mye styrke til for å skru opp en mutter. Det er da pipenøkkelen med skralle er super. Med den kan du lett løsne eller skru til mutteren. Faktisk kan vi gå så langt som å si at en pipenøkkel vil være den eneste verktøy med skralle du trenger i verktøyskassa.

 

De fleste pipenøkkelsett kommer med forlengere, til å bruke når du skal skru langt nede/ inne som for eksempel i en motor

Tennpluggnøkkel

Når du hører begrepet "tennpluggnøkkel", bør du visualisere en type pipenøkkel. «Tennpluggnøkkelen»har  en lengre sylinder, designet for å passe på tennpluggen. På de fleste biler trenger du enten en 5/8 "eller 13/16", men sjekk for deg selv eller les bilens manual før du bruker penger.

Viktig å huske:

De samme viktige teknikkene og fallgruvene til en hvilken som helst skiftenøkkel gjelder for pipenøkkel: Bruk riktig størrelse. Husk at en skralle kan være veldig kraftig - og med design holder den bedre på plass enn andre nøkler. Det er mulig å vri hodet rett utenfor noen bolter. Hvis mutteren eller bolten er superstramt, smør den opp med noen smøremiddel eller silikonespray.