Menu

Karosseribor

Et karosseribor er velegnet for konstruksjonsstål, legeringer og legerte metaller opp til en bruddstyrke på 900 N / mm². Karosseribor er velegnet for boring i metallplater og metallrør med en tykkelse på 2-6 mm. Et karosseribor er for både stasjonær bruk og for håndboremaskiner for nøyaktig boring uten forkjøring, takket være den selvsentrerende borespiss. Karosseriboret har ekstra kort boreskaft for trange steder og spiralkabel med en idéell arbeidslengde slik at den kan komme til de fleste oppgaver. Karosseriborene hos GlobalTools.no har alle selvsentrerende borespiss for nøyaktig boring uten forkjøring.

Trinnbor - trinnløs anvendelig

Med å bruke en hullangivelse med millimeterindikasjon på boret vet du nøyaktig hvor dypt hullet er. Dermed blir hullet aldri for dypt. HHS-skjær er uunnværlig. Idéell for Lexan og kunststoff karosserier.

GlobalTools.no forhandler Bosch spiralbor av hurtig stål (DIN 1897) med høyreskjæring og spiralbor av typen N, borespiss 118 °, kryss-sliping i henhold til DIN 1412 C, diameter toleranse h 8. Bosch spiralbor har rullevalset spiral med slipt fasing og dampherdet dobbeltskjær, sylindrisk og med to spiraler. Diameteren på innstikk enden svarer til borediameteren.


Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien.