Menu

Kunstbor

Kunstbor er en spesialutgave av Forstnerboret med senterspiss, to skjær og to forskjær . Et kunstbor gir et flisefritt og presist borehull. Alle GlobalTools.no’s kunstbor er produsert med sylindrisk skaft, og i høykvalitets verktøystål for lang levetid.
Kunstbor er egnet for boring av kvister og knaster, boring til hengsler, og boring i bløtt tre med minimal flising. Kunstbor er velegnet til abrasive materialer som laminert tre, hardt tre, sponplater, trefiberplater og plastbelagt tre. Et kunstbor bestykket med hardmetall er ideell for snekkere ved montering av for eksempel vinduer, dører og kjøkkener.
 
Et kunstbor eller forstnerbor gir boringer av hull med høy kvalitet og rene, rette, skarpe kanter og flat bunn. Kunstborene er ideelle for søyle- og benkeboremaskiner samt elektriske boremaskiner og batteridrevne boremaskiner.
Et kunstbor eller Forstnerbor er laget for boring av nøyaktige hull i tre. Kunstbor må derfor oppfylle høye krav til snittkvalitet og trekkbestandighet på borekantene. Kunstborene hos GlobalTools.no er derfor produsert i legert stål, og med kort skaft for forlenget levetid.
For et nøyaktig og produktivt arbeid skal et kunstbor brukes.
 

Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien.