Godkjent av Trygg e-Handel
Ekspert kundeservice
Enestående anmeldelser
Menu
Web-rabatt 22%

Leica Disto D510 Afstandsmåler Rækkevide:200m, m.Bluetooth

Leica
Varenummer: 805100
  • Varen er på fjernlager
    Forventet leveringstid: 3 - 9 virkedager
    Vekt (se fraktpriser): 0.41 kg.
  • Pris i butikk:
  • Bestil online til:

Leica Disto D510 Afstandsmåler Rækkevide:200m, m.Bluetooth

Leica DISTO D510 - det mest populære utendørs lasermål med en rekkevidde på 200 m, 360 ° vippesensor, vanntetting og Bluetooth. Det er det ultimate måleverktøyet for tak, plasser, bygninger, trehøyder og bakkehøyder. Ideell for innvendig og utvendig måling for landmålere, landskapsarkitekter, byggere, stillas og selvbyggentusiasten. Med fantastisk funksjonalitet kommer den med gratis apper som kan integreres med smarttelefoner og nettbrett.

Den intuitive og tilpassbare skjermen på DISTO D510 er inspirert av de nyeste smarttelefonene og gjør det enkelt å bruke selv de kraftigste funksjonene med enkel tilgang til innebygde hjelpeskjermer. Resultatet: du er i gang på få minutter!

D510 slutter seg til Leica DISTO D810, D410 og S910 som de eneste lasermålingene som støtter enkel utendørs måling ved hjelp av skjermbildet for målretting (digital pointfinder). Alle som har brukt et lasermål utenfor vil kjenne vanskelighetene med å se laserpunktet på målet. Ved å trykke på en knapp vises et tydelig bilde på skjermen. 4x zoomfunksjonen lar brukeren raskt og enkelt justere et krysshår for å finne et mål.

Den er designet for den mest robuste utendørs bruk av ekte arbeidsplasser, og oppfyller tøff IP65-sertifisering - vanntett og støvbestandig. Bare vask den av under springen på slutten av dagen.

Leica DISTO D510 - features at a glance

Disto D510. Funksjoner / alternativer som Disto X310 og: Avstandsmåling opp til 200 m. Fargeskjerm 2,4 ". Digital søker med 1, 2 og 4 ganger zoom. Mulighet for å plassere to favorittfunksjoner som snarveier på de to knappene rett under skjermen.

Utvidet geometri-funksjon med mulighet for å måle arealer på gavler etc. Hjelpillustrasjoner i displayet med forklaringer på hvilke forskjellige målefunksjoner som er tilgjengelige og hvordan du bruker dem. "Bluetooth Smart" -forbindelse for kommunikasjon med appen på iPhone eller iPad / Mini-iPad. Skisser med linjer kan deretter legges ut med fingeren over en kvadratisk bakgrunn i appen, som deretter lett måles så snart målingene er utført med D510.

Du kan også ta bilder med appen, som du deretter legger linjer på med fingeren, og som deretter måles etter måling. Muligens enkelt å måle arealet på et tak ved å måle den faktiske takhøyden på avstand, og slik at den som måler kan stå på bakken i hvilken som helst avstand fra eiendommen. Bare to knappetrykk kreves. Samtidig som høydemålet er tilgjengelig på skjermen, er takhellingen også tilgjengelig i grader. Høydemålet multipliseres så enkelt med bredden på taket, som også lett måles med samme måling, og dermed oppnås hele takområdet. Mulighet for enkelt å måle lengden på frontruter på avstand på samme måte som ovenfor.

Profilmåling. Mulighet for å bestemme høydeforskjeller ved å spesifisere en gitt referansehøyde i instrumentet. Dette gjør det mulig å bestemme høydeforskjeller, for eksempel å måle høyden på en høyde, en haug med grus, vurdere et gulv / bakkeområde eller andre gjenstander med diffuse former. Merk at for målinger av ovennevnte type anbefales bruk av stativ 9677-1100 kombinert med monteringsplate 9677-1803 for å få størst mulig nøyaktighet i målingene.

Spesifikasjoner

Produsentens betegnelse: D510
Måleenhet: Array
Måleområde, maks .: 200 m
Måleområde, min.: 0,05 m
Unøyaktighet: ± 1 mm
Skjermstørrelse: 2,4 tommer
Fargeskjerm: Ja
Bakgrunnsbelyst skjerm: Ja
Arealmåling: Ja
Volummåling: Ja
Romberegning / målefunksjon: Ja
Utvidet geometri funksjon / trapesformet funksjon.: Ja
Tidtaker: Ja
Kontinuerlig måling / sporing: Ja
Min. / Maks. Måling: Ja
Måling av forskyvet avstand: Ja
Tillegg / subtraksjon: Ja
Minnespor: 30 stk.
Multifunksjonelt bakdeksel: Ja
Gjenget for stativ: Ja
Målekjedefunksjon: Ja
Digital målfinner: Ja
Bluetooth: Ja
Vippesensor for vinkelmåling: Ja
Helningsgrad ved måling av vinkler: 360 °
Antall batterier: 2 stk.
Batteristørrelse: AA
Driftstid: <5000 timer
Arbeidstemperatur, maks.: 50 ° C
Arbeidstemperatur, min.: -10 ° C
I samsvar med ISO 16331-1: Ja
Kapslingsklasse: IP 65
Høyde: 143 mm
Bredde: 58 mm
Dybde: 29 mm
Batteritype: Alkalisk
Bluetooth Smart med kommunikasjon med app: JA
Diameter på laserpunktet ved 10/50/100 m avstand: 6/30/60 mm
Indirekte målinger med helningssensor: JA
Laserklasse: 2
Lagre konstanter: JA 10
Vekt: 198 gauss

Bli den første til å stille et spørsmål om dette produktet.

Still et spørsmål
Note: HTML er ikke oversatt!
Få frakt fra 129,- Se alle fraktpriser her
Sikker betaling
Kjapp levering
60 dagers returrett
Prisgaranti

Alternative produkter

Andre har også kjøpt